Christelijke Gemeente de Bron

Christelijke Gemeente de Bron

Wat je kunt verwachten


Als je binnen komt, word je hartelijk gegroet. Je kunt op zoek gaan naar een plekje om te zitten en gerust gesteld zijn in het feit dat niemand een 'vaste plek' heeft. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je per ongeluk iemands plaats inneemt.

Om 14.00 beginnen we met gebed om Gods zegen te vragen over de dienst. Daarna begint een tijd van aanbidding door middel van muziek, zang, het lezen van gedeeltes uit Gods woord, korte overdenkingen, een collecte en een kinderlied. Hierna mogen de kinderen naar hun eigen nevendiensten gaan.

Vervolgens hebben we een tijd van toenadering tot God door middel van gebed. Hier mogen mensen vrij hun dank uiten of bedes uitspreken. Ook een kort gedicht of een bijbeltekst die gericht is om de hartverlangens naar God aan te wakkeren is gepast.

Na deze tijd van gebed is er een preek die gekenmerkt wordt door heldere uitleg van een bijbelgedeelte en relevante toepassing op het hedendaagse leven. We sluiten af met een gezamenlijk lied en de uitspraak van een zegen over de gemeente. Op de eerste zondag van de maand vieren we ook het avondmaal. Dit is de formele afsluiting van de dienst.

Voor degenen die nog willen nakeuvelen is er een koffietijd. 

We gaan met een vol hart weer naar huis, gevoed, verzadigd, opgebouwd en klaar om God met onze levens deze week te dienen.


Contact


06 833 433 44

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkgenootschap
Christelijke Gemeente de Bron

Rabobank: NL66 RABO 0357 8822 10

Locatie


Bernadettelaan 78A
6374 BG, Landgraaf

Diensten


ZONDAG

Eredienst14:00-15:30

 
     
Forgot Login?