Christelijke Gemeente de Bron

Christelijke Gemeente de Bron

Plan een bezoek


Voor het eerst naar een gemeente gaan kan een grote stap zijn voor iemand, of je al jaren gelooft of juist helemaal niet gelooft. Je hebt misschien vragen zoals: wat kan ik verwachten in de dienst? Wat voor een identiteit heeft deze gemeente? Ben ik wel welkom? Is mijn bezoek wel echt vrijblijvend? Mag ik met alles in de dienst meedoen, ook als bezoeker? of juist: Mag ik gewoon kijken zonder aan iets mee te doen?

Het korte antwoord op al deze vragen is dat je welkom bent. Je bent onze gast en we willen dat je je welkom voelt. Dit betekent dat we je vrijheid en vrijblijvendheid willen geven om naar eigen verlangen deel te nemen aan de dienst. We hebben ook artikelen op deze site die verder uitleggen hoe een dienst verloopt en wat (op papier) onze identiteit als gemeente is. Uiteindelijk zal het bezoek en de ontmoeting met de mensen doorslaggevend zijn in je beeld van wie wij zijn.

We nodigen je dan ook van harte uit. Als je op zoek bent naar een ontmoeting met God, dan is onze dienst wellicht de plek voor jou.Contact


06 833 433 44

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkgenootschap
Christelijke Gemeente de Bron

Rabobank: NL66 RABO 0357 8822 10

Locatie


Bernadettelaan 78A
6374 BG, Landgraaf

Diensten


ZONDAG

Eredienst14:00-15:30

 
     
Forgot Login?