Christelijke Gemeente de Bron

Christelijke Gemeente de Bron

Kerkgenootschap | KvK nummer: 784 994 10 | RISN: 861 4267 33

Identiteit en waarden


Wij zijn een gemeente waar Gods woord centraal staat

De bijbel is een van de kostbaarste geschenken die God de mens gegeven heeft. Het is het boek waarin God zichzelf bekend maakt. Alhoewel het door mensen geschreven is, heeft het alle kenmerken van een goddelijk boek. Het is het woord van God. De bijbel verteld Gods verhaal en omschrijft wie hij is. Wanneer we God in al zijn heerlijkheid en lieflijkheid met geestelijke ogen in zijn woord zien, worden we verzadigd en veranderd van binnen uit. Deze ontmoeting met God door zijn woord is dé ultieme manier waarin Gods Geest ons leven hersteld en ons geleidelijk vormt zoals hij wilt dat we zijn. Om deze reden staat Gods woord centraal in onze gemeente. In onze eredienst speelt de preek de hoofdrol. Geen saaie stoffige theologie of lege moralistische vertelsels, maar Godverzadigde, opwekkende, relevante boodschappen die aansluiten bij het dagelijkse leven.

Wij zijn een gemeente met een open voordeur

Wij heten iedereen van harte welkom om bij een van onze diensten of activiteiten binnen te lopen. Wij zijn geen gesloten clubje of elite groep. Onze voordeur staat altijd open. We zullen ons best doen om je hartelijk te ontvangen en je op je gemak te stellen. Misschien heb je wel vragen over het een of ander dat zich in onze activiteiten of diensten afspeelt. Vragen zijn altijd welkom en we zullen ons best doen om ze goed te beantwoorden.

Wij zijn een gemeente voor het hele gezin

De bijbel noemt kinderen een zegen van de Heer. Wij zien het net zo en willen ze in onze gemeente een speciaal plekje geven. Tijdens onze diensten zijn er speciale nevendiensten voor kinderen. Hier krijgen kinderen op een boeiende manier onderwijs vanuit Gods woord. Leuke liedjes zingen en knutselwerkjes komen allemaal aan bod. De leerstof wordt zo gecoördineerd dat ieder kind elk jaar door de hele bijbel gaat. Hierin wordt vooral de nadruk gelegd op het vormen van een juist Godsbeeld, het begrijpen van het overkoepelende verhaal van de bijbel, en de karaktervorming van het kind zelf.Contact


06 833 433 44

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kerkgenootschap
Christelijke Gemeente de Bron

Rabobank: NL66 RABO 0357 8822 10

Locatie


Bernadettelaan 78A
6374 BG, Landgraaf

Diensten


ZONDAG

Eredienst14:00-15:30

 
     
Forgot Login?